Nieuws

  • Zes Keer De Berg Op In De Strijd Tegen Kanker
  • Zes Keer De Berg Op In De Strijd Tegen Kanker

17.05.2013

Zes keer de berg op in de strijd tegen kanker

Op 6 juni 2013 is het zover: Jarco Nijland, onze projectmanager (links) en zijn team gaan de Alpe D’Huez tot zes keer toe beklimmen in de strijd tegen kanker.

De beklimming begint in het dorpje van Bourg d’Oisans en eindigt 13,8 km verderop aan de top van de Alpe, op een hoogte van 1815 meter. Het gemiddelde stijgingspercentage is maar liefst 7,9% wat neer komt op 1061 meter per beklimming.

Met deze actie hopen Jarco en zijn teamgenoten € 15.000,- op te halen voor het KWF. De organisatie van Alpe D’Huez hanteert een ‘anti-strijkstok’ beleid. Dit betekent dat er geen geld achterblijft bij bestuurders en/of bestuursleden, maar dat elke gedoneerde euro direct terecht komt bij de KWF kankerbestrijding. Perfusie heeft uiteraard een donatie gedaan voor deze geweldige actie en alle collega’s wensen Jarco en zijn teamgenoten heel veel succes in de strijd tegen de berg.

Ook doneren? Ga dan naar de persoonlijke actiepagina
http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/4-friends-4-life

facebook.com/Team4friends4life

20.06.2018

Scherminjectie metselwerk, dat gaat zo;

3 gemetselde kelders in het centrum van utrecht, worden geheel ingepakte door de wanden en de plafonds te injecteren. hierdoor ontstaan een waterdicht scherm rondom deze kelders.

Lees verder

Scherminjectie metselwerk, dat gaat zo;